
Door Nadia Brans | 25/10/2023
Superfood breakfast
Ingrediënten
- 250 ml kokosdrink
- 30 g havermout
- 1 el chiazaad
- 1 el hennepzaad
- 1 el pompoenpitten
- 1 el lijnzaad
- 1 tl rauwe cacaopoeder
- ¼ tl kurkuma
- ¼ tl kaneel
- 1 el sucrin gold of een beetje honing
- 1 peer
- handvol blauwe bessen
Bereiding
- Doe alle ingrediënten (tem de zoetstof) in een pannetje en breng zachtjes aan de kook. Roer regelmatig zodat het niet aan de bodem vastkoekt.
- Schil de peer en snijd deze in blokjes. Doe ze bij de havermoutpap en laat nog een minuutje of twee mee opwarmen.
- Werk het bordje af met blauwe bessen.
Met dank aan mijn schoonzusje @dekeukenvanliselotte voor de receptontwikkeling, food fotografie & styling.
