Bio-elektrische Impedantie Analyse

Verhelderend inzicht voor je gezondheid

Als groepspraktijk Nadia Brans zijn wij we toegewijd aan jouw welzijn en gezondheid. Een gepersonaliseerde benadering van voeding en lichaamsbeweging is  van essentieel belang voor het bereiken van je gezondheidsdoelen. Daarom hebben we geïnvesteerd in geavanceerde technologieën, zoals de Bio-elektrische Impedantie Analyse met het Bodygram systeem, voor de bepaling van de lichaamssamenstelling om jou een persoonlijke begeleiding te bieden.

Wat is Bio-elektrische Impedantie Analyse (BIVA meting)?

De Bio-elektrische Impedantie Analyse (BIVA meting) is een geavanceerde en niet-invasieve techniek die wordt gebruikt om inzicht te krijgen in jouw lichaamssamenstelling en gezondheid. Met behulp van elektrische stromen, meet deze technologie de weerstand van verschillende weefsels in je lichaam tegen de stroom. Bodygram, ons betrouwbare merk, heeft een state-of-the-art BIVA-systeem ontwikkeld om nauwkeurige metingen te verkrijgen. Deze metingen worden vervolgens geanalyseerd om waardevolle informatie te verstrekken over onder andere je lichaamsvetpercentage, spiermassa, vochtgehalte en metabolische gezondheid.

Voordelen bepaling van de lichaamssamenstelling voor jou als cliënt:

  1. Persoonlijke en op maat gemaakte adviezen: Onze diëtisten kunnen de resultaten van de BIVA meting gebruiken om een aangepast voedings- en bewegingsplan voor je te ontwikkelen. Deze benadering is gebaseerd op jouw unieke lichaamssamenstelling en gezondheidsbehoeften.
  2. Nauwkeurigheid en objectiviteit: In tegenstelling tot schattingen en algemene metingen, biedt de BIVA meting uiterst nauwkeurige informatie over uw lichaamssamenstelling. Dit zorgt voor een betere monitoring van je voortgang en het behalen van je gezondheidsdoelen.
  3. Motivatie en bewustwording: Door regelmatig BIVA metingen te ondergaan, kun je de impact van je dieet en levensstijl op jouw lichaam in real-time volgen. Dit kan je helpen om gemotiveerd te blijven en bewustere keuzes te maken.
  4. Gezondheidswinsten: Met behulp van de BIVA meting kun je je richten op het verbeteren van specifieke aspecten van jouw lichaamssamenstelling, zoals het verlagen van lichaamsvet en het verhogen van spiermassa. Dit kan leiden tot een betere algehele gezondheid en welzijn.
  5. Wetenschappelijk onderbouwde beslissingen: Onze diëtisten kunnen gebruikmaken van objectieve gegevens om je te helpen bij het nemen van beslissingen over voeding en lichaamsbeweging. Dit zorgt voor een evidence-based benadering van jouw gezondheidsverbetering.

Kortom, door te kiezen voor begeleiding met behulp van de Bodygram BIVA-meting, krijg je toegang tot een zeer effectieve, gepersonaliseerde, en wetenschappelijk onderbouwde aanpak voor het bereiken van jouw gezondheidsdoelen. Wij geloven dat concrete resultaten de sleutel zijn tot jouw succes, en de Bodygram BIVA-meting is hierbij een krachtige tool om deze resultaten te bereiken. Start jouw reis naar een gezondere levensstijl vandaag en ontdek de voordelen van BIVA-meting met Bodygram.