recept
Ingrediënten
- 250 g zalmfilet
- 25 g rode ui
- 1 rode chilipeper
- 2 el rijstazijn
- 100 g mangoblokjes
- snuf cayennepeper
- ½ avocado
- 2 limoenen
- 1 el olijfolie
- 1 el fijngehakte munt
- 1 el fijngehakte koriander
Bereidingswijze
- Snijd de zalm in kleine blokjes en versnipper de ui en chilipeper.
- Roer de rijstazijn onder de tartaar.
- Snijd de avocado in blokjes en doe deze samen met de mango bij de zalm.
- Kruid met cayennepeper en wat grof zout.
- Voeg het sap van een halve limoen toe en wat olijfolie. Laat enkele minuten trekken.
- Net voor het serveren voeg je de verse kruiden toe.
- Werk het bordje af met limoenzestes en nog een takje koriander.
Met dank aan mijn schoonzusje @dekeukenvanliselotte voor de receptontwikkeling, food fotografie & styling.