recept
Ingrediënten
- 300 g verse geitenkaas
- 1 tl za’atar
- 1 kl honing
- peper
- pitjes van 1 granaatappel
- klein doosje frambozen
- enkele blaadjes munt
Bereidingswijze
- Doe de geitenkaas in een bordje en roer deze los met een vork. Indien de geitenkaas te stevig is kan je eventueel een mini scheutje melk toevoegen. Roer de za’atar, een flinke draai peper en de honing onder de kaas.
- Leg de granaatappelpitjes op een bordje.
- Neem wat van de geitenkaas in je hand en duw dit een beetje plat. Leg er een framboos in en rol het kaasje op zoals je frikandellen zou rollen. Draai het kaasje daarna door de granaatappelpitjes en leg ze op een bord.
- Laat ze in de koelkast terug wat opstijven.
- Bestrooi net voor het serveren met wat fijngehakte munt.
- Lekker met toastjes of crackers.
Met dank aan mijn schoonzusje @dekeukenvanliselotte voor de receptontwikkeling, food fotografie & styling.