recept

Superfood breakfast

Ingrediënten

  • 250 ml kokosdrink
  • 30 g havermout
  • 1 el chiazaad
  • 1 el hennepzaad
  • 1 el pompoenpitten
  • 1 el lijnzaad
  • 1 tl rauwe cacaopoeder
  • ¼ tl kurkuma
  • ¼ tl kaneel
  • 1 el sucrin gold of een beetje honing
  • 1 peer
  • handvol blauwe bessen

 

Bereidingswijze

  • Doe alle ingrediënten (tem de zoetstof) in een pannetje en breng zachtjes aan de kook. Roer regelmatig zodat het niet aan de bodem vastkoekt.
  • Schil de peer en snijd deze in blokjes. Doe ze bij de havermoutpap en laat nog een minuutje of twee mee opwarmen.
  • Werk het bordje af met blauwe bessen.

Met dank aan mijn schoonzusje @dekeukenvanliselotte voor de receptontwikkeling, food fotografie & styling.