Wij zijn welzijn

‘Goede voornemens zijn als cheques die mensen innen bij een bank waar ze geen rekening hebben lopen’
Oscar Wilde

uw welzijnspartner voor de regio Kempen, Antwerpen en Limburg

De hectiek van het dagelijks leven heeft als gevolg dat we er vaak niet meer toe komen om te zorgen voor onszelf.  De verantwoordelijkheden van het gezinsleven, werk, sociale engagementen en allerlei diverse uitdagingen laten nog weinig ruimte voor persoonlijke ontplooiing.

Meestal weten we wel wat we eraan (zouden) moeten doen of veranderen, maar we blijven steken bij de goede voornemens of wensdromen.  Vaak is professionele begeleiding essentieel voor het bereiken van persoonlijke gezondheidsdoelen. 

Dat is dan meteen onze missie : meer levenskwaliteit toevoegen aan het leven van mensen.

Groepspraktijk Nadia Brans bundelt een gepassioneerd team van experts die luisteren naar jouw zorgnoden, en een gepaste, mogelijks multidisciplinaire aanpak voorstellen.

Wij heten je hartelijk welkom!


Over Nadia Brans

MULTIDISCIPLINAIRE GROEPSPRAKTIJK te RETIE

Onze groepspraktijk bestaat uit een enthousiast team van erkende en professionele therapeuten / coaches met passie voor hun vak. Met ons breed en gevarieerd zorgaanbod kan je bij ons terecht met zeer uiteenlopende hulpvragen.

Zo kan er samengewerkt worden om jou de meest optimale begeleiding te kunnen garanderen, met oog op zowel lichamelijke als mentale gezondheid.

Wij ontvangen je in ons huiselijk en rustgevend praktijkhuis en behandelen je met kennis én warmte.


Vraag het aan Nadia | Groepspraktijk Nadia Brans
Image

"Deze gezondheidspartners werken niet met een vastgeroeste methode. Zij observeren én luisteren en creëren bijgevolg een formule op maat."

Paul B. - Mol

"Door de begeleiding blijf ik gefocust, blijf ik groeien en inspireer ik ondertussen ook al heel wat mensen om mij heen…"

Caroline - Geel

"Super begeleiding van professionele en geëngageerde mensen"

Sam P. - Dessel