THAI GROENTEBOUILLON, GLUTEN- EN LACTOSEVRIJ, VEGAN, bevat geen MSG

€ 8,00

! NIEUW!  Reis naar de exotische culinaire wereld van Thailand met onze onweerstaanbare Thaise bouillonmix!

Ervaar de betoverende smaken van de Thaise keuken in het comfort van je eigen keuken.

Verpakking: 220 g voor 11 L en 5 kcal per 100 ml.

! Winnaar van Gouden Tavola Awards 2024. Doelgroep is de thuiskok die op en zeer toegankelijke manier de Thaise smaken in eigen keuken wenst te introducereren.

Hoewel een Thaise bouillon traditioneel wordt gebruikt in Thaise gerechten, kan het ook een heerlijke en interessante toevoeging zijn aan Vlaamse gerechten.

Het kan een unieke twist geven aan bekende smaken en een spannende fusion-ervaring bieden.

Hier zijn enkele manieren waarop je deze Thai bouillon kunt gebruiken in Vlaamse gerechten:

– Soepen en stoofschotels: Vervang de traditionele bouillon in Vlaamse soepen en stoofschotels door Thai bouillon voor een exotische smaak. Probeer bijvoorbeeld een Thaise kippenbouillon in een Vlaamse kippensoep.
– Risotto of rijstgerechten: Gebruik Thaise bouillon om risotto of andere rijstgerechten een aromatische en kruidige smaak te geven.
– Bouillon voor sauzen: Gebruik Thai bouillon als basis voor sauzen om een vleugje exotische smaak toe te voegen aan Vlaamse gerechten zoals stoverijen.
– Roerbakgerechten: Voeg een scheutje Thai bouillon toe aan roerbakgerechten met groenten en vlees voor een smaakvolle twist.
– Marinades: Gebruik Thai bouillon als onderdeel van een marinade voor vlees, vis of tofu om de smaken te verrijken.
– Smaakmaker voor aardappelen: Gebruik Thai bouillon om aardappelen te koken of te stomen, zodat ze een heerlijk Aziatisch tintje krijgen.
– Smaakvolle rijst: Kook je rijst in Thai bouillon in plaats van water om de rijst een heerlijke smaak te geven.

Het is belangrijk om te experimenteren en de juiste balans te vinden tussen de Thaise bouillon en de traditionele Vlaamse ingrediënten.

Zo kun je een unieke en smaakvolle combinatie creëren.

Wees niet bang om te proberen en te genieten van het avontuur van het ontdekken van nieuwe smaken en culinaire ervaringen.