Ontdek de dans tussen smaakpapillen en zelfbewustzijn.

Met intuïtief eten vormt elke hap een harmonieus ritueel, waarbij je lichaam de chef-dirigent is en genieten de melodie is die je eetgewoonten verrijkt.

Dieet Highlight Bol | Groepspraktijk Nadia Brans

INTUÏTIEF ETEN: ONTDEK JOUW VOEDINGSWIJSHEID

Intuïtief eten is een benadering die focust op het luisteren naar de signalen van jouw lichaam en het cultiveren van een gezonde relatie met voeding.

Ontdek de smaak van vrijheid

Ieder individu is anders, met unieke voedingsbehoeften en leefstijlvoorkeuren. We begeleiden je op een persoonlijke reis waarin we de nadruk leggen op bewustwording van je hongersignalen, het herkennen van je verzadiging en het genieten van je voeding zonder schuldgevoelens.

Intuïtief eten gaat verder dan traditionele voedingsplannen. Onze aanpak is gericht op het herstellen van het natuurlijke evenwicht tussen je lichaam en je voeding. Het moedigt je aan om af te stappen van strikte regels en in plaats daarvan te vertrouwen op je eigen lichaamswijsheid.

Eet met plezier

We geloven dat voeding niet alleen brandstof is, maar ook een bron van je plezier en je vitaliteit. Samen verkennen we hoe je de balans kunt vinden tussen voedingskeuzes, die zowel voedzaam als bevredigend zijn. Er wordt hierbij gewichtsneutraal gewerkt (dus zonder focus op de weegschaal).

Wil je komaf maken met alle negatieve gevoelens rondom eten en jezelf hier vrij rond voelen? Ben je daarbovenop ook bereid om écht te werken aan jezelf? Dan is intuïtief eten op jouw lijf geschreven.

Als jouw gezondheidspartner staan wij klaar om je te begeleiden naar een gebalanceerd en gezond eetpatroon. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak meteen een afspraak.

Prijsindicatie

  • Eerste consultatie (duur: circa 1 uur) = € 65
  • Opvolgconsult (duur: circa 30 min) = € 32,5
  • Heropstart (langer dan 6mnd) = € 50 (duur: circa 30 min à 45 min)

– Duo opstartconsult (duur: circa 90 min) = € 15 korting per persoon (€ 50 pp).
– Duo opvolgconsult (duur: circa 30 – 45 min) = € 5 korting per persoon (€ 27,5 pp).

Tarieven zijn gebaseerd op richtlijnen van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten én steeds inclusief BIVA-meting
De frequentie van en duur tussen de opvolgconsultaties zijn volledig vrij te bepalen.

Gezien wij als diëtisten erkend zijn door het RIZIV, kom je in aanmerking voor een tegemoetkoming voor voedingsadvies door uw ziekenfonds. Voor volwassenen gelden echter bij iedere mutualiteit andere voorwaarden. Voor meer informatie informeer je zich best bij jouw eigen ziekenfonds. Voor de begeleiding van kinderen tussen 2 en 17 jaar met overgewicht is er een standaard vergoeding voorzien voor 10 consultaties,  gedurende 2 jaar. Een voorschrift van een arts is weliswaar noodzakelijk voor de opstart bij onze kinderdiëtiste.

Naast individuele consultaties organiseren wij tevens allerlei workshops en groepssessies als praktische aanvulling (zie evenementen).

prijsindicatie
maak een afspraak