SALAD DRESSING CLASSIC, LACTOSEVRIJ, VEGAN

€ 6,50

Je werkt je salade of rauwkostschotel bijzonder lekker af met deze dressing.

Meng naar eigen smaak het poeder eenvoudig met water en olie of yoghurt.

Je kan het poeder ook over je tomaten- of komkommerslaatje strooien. Zo veelzijdig is deze mix.

Niet voor niets een klassieker dus.

Verpakking = 200 g voor 2.3 L en 15 kcal per 30 ml.

  • Bereiding: Meng 1 eetlepel saladedressing (10g) met 4 eetlepels water (50ml)
    en 1/2 eetlepel (6ml) olie.
  • Keukengeheimen:
    • Strooi de Salad Dressing-kruiden puur op groenten die veel sap bevatten zoals tomaten en komkommer. De kruiden mengen zich met de sappen van de groenten en je hebt een heel gezonde en magere dressing.
    • Maak een heerlijk fris tartaarsausje als volgt: Meng een koffielepeltje kruiden onder de mayonaise en verrijk eventueel met wat bieslook en/of fijngesneden augurk. Lekker bij vis, steak, onder koude aardappelblokjes…
    • Maak een lekker looksausje door 100ml (light)room te mengen met 100g (light)mayonaise, 2 à 4 teentjes look, 15g salad dressing classic en 10ml vloeibare honing. Fantastische saus bij steak, gegrilde aardappelen, barbeque enz.
    • Een heerlijke frisse aardappelsalade maak je als volgt. Kook 500g aardappelen beetgaar en laat afkoelen. Ondertussen doe je 3 EL olie in een kom. Snij een kleine sjalot, 2 lente-uitjes en wat bieslook heel fijn en meng met de olie. Voeg 2 EL van de dressing kruiden toe. Wanneer de aardappelen afgekoeld zijn meng je deze onder de marinade en meng je nog 2 EL (light)mayonaise onder de aardappelsalade.
    • Meng naar smaak (light)mayonaise met Salad dressing Classic, veel fijngesnipperde bieslook en fijngehakte augurk.