ASPERGEROOMSOEP, GLUTENVRIJ

€ 8,00

Het aspergeseizoen duurt in jouw keuken een heel jaar! Bereid jezelf een kop Sublimix aspergesoep. Wat proef je? Juist, je vergeet helemaal dat dit instant soep is!

Verrukkelijk romig en verrijkt met stukjes asperge.

Staat er bij jou wel eens kippensoep of courgettesoep op het menu? Dan moet je deze aspergesoep eens als bindmiddel proberen. Een sublieme tip, al zeggen we het zelf!

Verpakking: 210g voor 2,25L

  • Bereiding: 19g product in 20cl koud water oplossen, al roerend aan de kook brengen en zachtjes laten koken gedurende 4 minuten.
  • Keukengeheimen:
    – Smelt eens wat kruidenkaas in de aspergesoep en voeg wat gerookte zalm toe, of grijze garnalen.
    – Ook lekker als groentesaus: Meng 30gr van het product onder 150ml melk en 100 ml water, breng al roerend aan de kook.
    – Meng deze saus met pasta, groene asperges (of witte in het seizoen) en fijngesneden gerookte zalm of grove stukken verse zalm.
    – Serveer deze saus bij een aardappelpuree met vis of kippenfilet
    – Maak een heerlijke vegetarische pasta met bloemkool, broccoli en de aspergesaus.
    – Eens afwijken van de klassieke vidé? Maak de aspergesaus, voeg kippenblokjes en gehaktballetjes toe. Of vervang de kip door vis en de gehaktballetjes door grijze garnalen.
    – Voeg een paar schepjes toe aan je soepen om een heerlijk romig effect te verkrijgen.