PADDENSTOELENSOEP, GLUTENVRIJ

€ 8,00

Maar liefst vier soorten paddenstoelen maken van deze crèmige bospaddenstoelensoep een smaakfeestje. De milde smaak van eekhoorntjesbrood, de peperige smaak van de bruine ringboleet, de kruidige smaak van shiitake en de karakteristieke smaak van witte champignons. Heerlijk!

Ook bijzonder lekker als binder van je huisbereide champignonsoep of -saus.

Al een hongertje? Neem een kopje bospaddenstoelensoep. Met zijn toegevoegde kleine stukjes paddenstoel het lekkere tussendoortje dat jij zoekt!

Verpakking: 190gr voor 2,37L

  • Bereiding:
    – Als instant soep:
    doe 16g (1 cookmate) in een tas en overgiet met 20cl kokend water. Even roeren, klaar!
    – Als smaakmaker/bindmiddel in huisbereide champignonsoep:
    voeg 16g/1 cookmate toe per liter soep en laat even meekoken.
  • Keukengeheimen:- Doe ook eens een schepje of 2 bij uw vol-au-vent. Het resultaat is verbluffend!
    – Voeg wat vers gebakken champignons toe aan het soepje voor een nog intensere smaak.
    – Heerlijk als bospaddenstoelensaus. Blus de pan waar u uw vlees in gebakken hebt met 250 ml. water of melk. Voeg 2 Cookmates toe en breng al roerend aan de kook.
    – Weinig tijd? Zin in Vidé? Maak de bospaddenstoelensaus en voeg gebakken kippenblokjes en gehaktballetjes toe, en eventueel extra champignons.