CURRYSOEP / SAUS, GLUTEN - EN LACTOSEVRIJ

€ 8,00

Laat de oosterse smaken sprankelen met deze currysoep. Een hemels aroma van citroengras, gember, koriander en komijn. Zo Oosters kan de smaak dus zijn!

Dit is de pittige alleskunner onder de Sublimix soepen: een betoverend tussendoortje, en een smakelijke binder in je soep en sauzen.

Bijzonder lekker in vissoep, pompoensoep en kippensoep, om er maar een paar te noemen.

Een tip van de chef: bereid deze soep eens met kokosmelk. Uitmuntend!

Verpakking: 256g voor 3,2L

  • Bereiding:
    – Als soep: 80g oplossen in 1L water, al roerend aan de kook brengen en 1 min. zachtjes laten koken.
    – Als saus: 30g poeder oplossen in 250ml koud water/melk, al roerend aan de kook brengen en 1 min. laten koken.

 

  • Keukengeheimen:
    – Voor een zoetere saus: voeg ananasblokjes en/of rozijntjes toe aan de currysaus. Bak een ui en paprika en maak hierop je currysaus, mager en gezond!
    – Ideaal als extra smaakmaker bij pompoen-, wortel-, tomaten- of aspergesoep (1 eetlepel per liter). Voeg 1 eetlepel toe aan je tomatensaus, bolognesesaus of paprikasaus.
    – Een heerlijk lichte pasta? Wok een ajuin, jonagoldappel, spekjes en scampi’s en strooi daar het currypoeder over in combinatie met penne en spaghetti.
    – Meng 125 ml. water met 125 ml. kokosmelk, voeg 2 Cookmates curry toe, breng al roerend aan de kook. Voeg een klein beetje limoensap toe en eventueel een beetje rietsuiker.