MOTIVERENDE DRINKFLES met fruitfilter 1L,TURQUOISE

€ 25,00 € 13,95

Wil je meer water drinken, maar vind je het gewoon lastig om je daaraan te houden? We weten allemaal dat water goed voor ons is. Toch drinkt 75% van de mensen nog te weinig water.

Laat je motiveren door water te drinken uit de juiste waterflessen! Met deze 1 Liter motiverende drinkflessen drink je met gemak de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water. De fles heeft een snelle waterstroom en klik je binnen een handomdraai open.

Houd jezelf scherp via de tijdsmarkeringen. Of maak je water smaakvol met fruit! Het frui filter houdt alle fruitresten tegen. Vul de fles 2x per dag en je zit al op de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water!

Drink jij voldoende water? Dan kun je de volgende voordelen verwachten:

  • Reinig je lichaam
  • Minder neiging tot vochtretentie
  • Voorkom hoofdpijn
  • Minder neiging tot constipatie
  • Een stralende huid én frisse look
  • Minder eetdrang (dorst wordt namelijk heel vaak geïnterpreteerd als eetlust)
  • Gezonder gewicht

Motiverende tijdsmarkeringen

Krijg jij wel voldoende water binnen? Grote kans dat je met die paar glaasjes per dag niet aan 2 Liter komt. En hoeveel milliliter water zit er nou in een glaasje? Deze motiverende drinkfles met tijdstippen helpt je een handje. Herinner jezelf om binnen de tijd je water te drinken. Zo voorkom je de nachtelijke plasjes, omdat je ‘s avonds nog een hele fles moest drinken. De motiverende teksten helpen je op weg en jij drinkt met plezier door je dag heen.

Deze motiverende waterfles:
Motiveer jezelf om meer water te drinken
Doelgerichte tijdsmarkeringen
Gemakkelijk te openen en sluiten
Snelle watertoevoer
BPA-vrij
1 Liter waterfles
100% lekproof!
Vaatwasmachinebestendig
Met draagkoord
Fruit filter voor water met smaak

!TIP : Fruit water
De hele dag door water drinken is best ééntonig! Vrolijk je water eens op met wat zoet fruit zoals aardbeien of juist een frisse komkommer, munt en citroen. Deze motiverende fles bevat tevens een handig fruit filter, zodat er geen losse stukjes in je mond komen.

Eenvoudig schoon te houden
Heb je een shake gemaakt of fruitwater? Spoel je fles simpelweg om met warm water. Deze waterfles is ook geheel vaatwasserbestendig. We raden het wel altijd aan om de fles met de hand schoon te spoelen. Hiermee verleng je de levensduur van je waterfles en kun je er langer van genieten.

Specificaties:
➤ Inhoud: Waterfles, fruitfilter
➤ Inhoud: 1 Liter

Verras eventueel ook jouw vrienden of familie met deze motiverende drinkfles.