MOTIVERENDE DRINKFLES met fruitfilter 1L, ROSE

€ 25,00 € 13,95

GEZONDER DOOR HET LEVEN MET DEZE MOTIVERENDE DRINKFLES

Deze drinkfles met fruitfilter ( lekker én gezond) helpt je bij het drinken van je dagelijks, aanbevolen hoeveelheid water.

Luxe motivatie drinkfles, groter formaat.  Maataanduidingen, tijdsmarkeringen, én handige draagriem die het dragen van je drinkfles makkelijker maakt dan ooit.

Van extra stevig en licht materiaal gemaakt. Blijf gemakkelijk gehydrateerd tijdens  sport, werk, wandelen, thuis, ….

Fijn cadeau voor jezelf, vrienden of familieleden ter extra motivatie van een gezonde(re) levensstijl.

100% BPA-vrij, DUURZAAM en 100% LEKBESTENDIG.

Milieuvriendelijk, gezien herbruikbare fles. Ga jij ook voor minder plastic in de zee?

Inhoud: 1000ml capaciteit.

Gemiddeld drinkt 75% van de mensen te weinig water op een dag; meestal wordt er niet actief nagedacht over de waterinname. Daarbij is het soms lastig om goed bij te houden. Toch is water drinken essentieel voor het goed functioneren van ons lichaam.

Dagelijks is een waterinname van twee liter aan te raden. Deze motiverende waterfles helpt jou om dit te bereiken. Door de handige tijdmarkeringen op de fles is het mogelijk om per uur af te lezen wat de aangeraden waterinname is.

DRINK ZE!

 • HAAL DE AANBEVOLEN HOEVEELHEID: Drink met gemak de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water dankzij de snelle waterstroom en handige tijdsmarkeringen. Vul de fles 2x per dag en je zit al goed!
 • VOORDELEN VAN VOLDOENDE WATER: Geniet van een stralende huid, meer energie, een gereinigd lichaam, voorkom hoofdpijn en verlies sneller gewicht. Ontdek de voordelen van hydratatie!
 • MOTIVERENDE TIJDSMARKERINGEN: Laat deze motiverende drinkfles je helpen om op tijd water te drinken. Voorkom nachtelijke plasjes door in de loop van de dag  je waterinname bij te houden. Motiverende teksten zorgen voor plezier tijdens het drinken.
 • PRAKTISCH EN VEELZIJDIG: Deze motiverende waterfles is eenvoudig te openen en sluiten, heeft een snelle watertoevoer en is BPA-vrij. Met 1 liter inhoud, 100% lekproof en vaatwasmachinebestendig. Met draagkoord voor onderweg!
 • FRUITWATER: Maak je water spannender met vers fruit of munt/gemberschijfjes  Het fruitfilter houdt de stukjes tegen voor een verfrissende ervaring.

 

 • Milieuvriendelijk en veilig materiaal – vederlichte en duurzame drinkfles van FDA-gecertificeerd geïmporteerd Tritan-materiaal, dat volledig herbruikbaar en het beste alternatief is voor wegwerpflessen.
 • Bij dagelijks herhaaldelijk gebruik kun je bijdragen aan de bescherming van het milieu, maar ook geld besparen. Vrij van vreemde luchtjes en schadelijke chemicaliën zoals BPA, veiliger dan een waterfles voor kinderen.
 • Vruchtfilter & koolzuurbestendig – je kunt dranken bovendien met verse vruchten, ijsblokjes of theezakjes verfijnen en de drinkfles gemakkelijk reinigen – dankzij de grote opening en het fruitfilter.
 • Wij adviseren een handmatige reiniging om de duurzaamheid van afdichtingen en sloten te garanderen.
 • 1-klik drinkopening & draagbare polslus – afneembare draaglus, perfect met slechts één hand te bedienen, dankzij innovatieve 1-klik-drinksluiting, wat helpt bij een gezonde en snelle vochttoevoer na het sporten. De ideale metgezel voor alle vrijetijds- en sportactiviteiten, geschikt voor hardlopen, bergbeklimmen, reizen, enz. Natuurlijk ook naar school en kantoor. Met de draaglus is de fitnessdrinkfles gemakkelijk mee te nemen en in zijvakken op de rugzak, bekerhouder enz. te passen.
 • Lekvrij design en markering van waterniveau – deksel met siliconen afdichtring en veiligheidsslot, dubbele bescherming om lekvrij effect te verbeteren en het binnendringen van stof en bacteriën te voorkomen. Door het doorschijnende matte oppervlak heb je altijd duidelijk zicht op het vulniveau van de drinkfles. Motiverende spreuken en tijdstempel van de drinkfles 1 liter herinneren je er altijd aan om de juiste hoeveelheid water te drinken.