Diëtiek

Een diëtist is dé specialist als het over gezonde voeding gaat

De voeding die we dagelijks gebruiken heeft een belangrijke impact op ons leven. Een gezond en evenwichtig voedingspatroon staat dan ook garant voor een energieker bestaan. Als complementair team van 3 erkende diëtisten -met elk onze eigen sterktes- is het onze taak om de cliënt te informeren, te inspireren en te motiveren om te slagen in een gezonde levensstijl. Wij zien uitdagingen als kansen….

Ieder lichaam is uniek.

Wij werken niet met een vastgeroeste methode, maar luisteren naar de cliënt en werken samen een traject op maat uit. Er wordt daarbij gestreefd naar haalbare doelstellingen, waar nog ruimte is om te genieten, met het oog op een duurzaam gezondheidsrendement.


Vraag het aan Nadia | Groepspraktijk Nadia Brans

Meten = weten

Het gebruik van de Bio-elektrische Impedantie Analyse (BIA-meting), die relevante, gevalideerde meetwaarden weergeeft betreffende de lichaamssamenstelling, biedt de mogelijkheid een persoonlijk dieetplan op te stellen, op te volgen, en bij te sturen indien nodig.

Laat ons samen aan tafel zitten

Je kan bij onze diëtisten terecht voor advies, begeleiding en ondersteuning bij allerhande vragen en/of behandelingen inzake gezonde voeding en dieet: verantwoord afvallen, overgewicht, obesitas, diabetes, verhoogde bloeddruk en/of cholesterol, maag-en darmklachten, overgewicht bij jongeren/kinderen, voedselallergie en intolerantie, prikkelbare darmsyndroom (FODMAP), eetbuien, stress en voeding, intuïtief eten, bodypositiviteit, eetstoornissen, ondergewicht, emo-eten, voeding bij bariatrische heelkunde, etc…Tarieven en terugbetaling

Eerste consultatie (duur: circa 1 uur) = € 60 en opvolgconsult (duur: circa 30 min) = € 30, steeds inclusief BIA-meting.
Duo-consult = € 5 korting per persoon.
De frequentie van en duur tussen de opvolgconsultaties zijn volledig vrijblijvend.

Gezien wij als diëtisten erkend zijn door het RIZIV, kom je in aanmerking voor een tegemoetkoming voor voedingsadvies door uw ziekenfonds. Voor iedere mutualiteit gelden echter andere voorwaarden. Voor meer informatie informeer je zich best bij je eigen ziekenfonds.

Naast individuele consultaties organiseren wij tevens allerlei workshops en groepssessies als praktische aanvulling. (zie events)